Werkzaamheden aan de A7 bij Purmerend

brug A7

De brug in de snelweg A7 over het Noordhollandsch kanaal in Purmerend moet worden hersteld. Dit gebeurt van april t/m september 2024. Door de werkzaamheden heeft u mogelijk een langere reistijd naar het Dijklander Ziekenhuis. Tijdens de werkzaamheden blijft de brug beperkt open voor verkeer. Weggebruikers moeten rekening houden met versmalde rijstroken, een lagere maximumsnelheid en afgesloten op- en afritten van de A7 bij Purmerend. Komt u met de taxi? Informeert u dan bij het taxibedrijf naar de juiste ophaaltijd.

De brug in de snelweg A7 over het Noordhollandsch kanaal in Purmerend moet worden hersteld. Uit onderzoek en inspecties blijkt dat de steunpunten van de brug versterkt moeten worden, de brug is verzwakt en er mag nu al geen zwaar verkeer overheen. Om de brug weer voor iedereen bereikbaar te maken, staan de werkzaamheden van Rijkswaterstaat om de brug te versterken gepland van april tot en met september 2024.

Blijf op de hoogte via de kanalen van Rijkswaterstaat

Veelgestelde vragen: Werkzaamheden A7

Worden de bezoektijden aangepast?

Ja. De bezoektijden op de klinische verpleegafdelingen worden verruimd naar 14.00 uur tot 20.00 uur. Daarbij is het wel de voorwaarde dat uw herstel hierdoor niet vertraagd wordt. Behandeling en/of therapie kunnen plaatsvinden terwijl er bezoek aanwezig is. Het maximale aantal bezoekers per patiĆ«nt blijft twee personen tegelijkertijd. 

Voor de overige afdelingen blijven de bezoektijden zoals ze nu al zijn.