Resultaten van behandelingen in ons Centrum

babyvoetjes

Alles geven voor nieuw leven is ons motto: toch kunnen we niets beloven. Of een behandeling succesvol is en leidt tot een zwangerschap is afhankelijk van veel factoren. De leeftijd van de vrouw is daarvan veruit de belangrijkste. Hieronder zie je onze slagingspercentages. Ook kun je zien hoe leeftijd de kans op een succesvolle behandeling kan beïnvloeden. Deze diagrammen laten zien dat een positieve zwangerschapstest helaas niet altijd leidt tot een doorgaande zwangerschap. Een doorgaande zwangerschap is een zwangerschap langer dan 12 weken. Heb je nog vragen over deze cijfers, stel ze dan aan onze behandelaars. Zij kunnen je helpen met een uitleg over de betekenis en duiding van deze gegevens. 

IUI

Hier zie je de resultaten per IUI-cyclus in ons Centrum voor kinderwens in 2022. Een volledige IUI-behandeling bestaat (meestal) uit zes opeenvolgende cycli. 
ICU per leeftijdscategorie
Hier kun je op leeftijd bekijken hoe hoog de kans van slagen is op een positieve zwangerschapstest en op een doorgaande zwangerschap na een IUI-behandeling in ons Centrum. (Geen landelijke cijfers bekend.)

IVF/ ICSI

Hier zie je de resultaten van een IVF- en ICSI-behandeling in ons Centrum voor kinderwens in 2022. De resultaten zijn per embryoterugplaatsing berekend. Het landelijk gemiddelde slagingspercentage voor IVF-ICSI in 2021 was per terugplaatsing 38,7% op een positieve test en 28,2% op een doorgaande zwangerschap.
Bron cijfers Nederland: NVOG
IVF/ICSI per leeftijdscategorie
In dit diagram kun je per leeftijdsgroep  bekijken hoe hoog de kansen zijn na een IVF- of ICSI-behandeling in ons Centrum. De resultaten zijn per embryoterugplaatsing berekend. (Geen landelijke cijfers bekend.) 

Cryo-terugplaatsingen

Cryo-terugplaatsingen
In dit diagram zie je de resultaten van de behandelingen waarbij ingevroren embryo’s (van een eerdere IVF- of ICSI-behandeling) zijn ontdooid en teruggeplaatst, in 2022. In ons Centrum vriezen wij embryo’s op dag 5 van de embryo-ontwikkeling met behulp van de vitrificatiemethode. De ontdooiingssucceskans in ons Centrum is 98%. Het landelijk gemiddelde slagingspercentage voor Cryo-terugplaatsing in 2021 was 28,2% op een positieve test en 18,7% op een doorgaande zwangerschap. Bron cijfers Nederland: NVOG
Cryo-terugplaatsingen per leeftijdscategorie
In dit diagram zie je onze resultaten van 2022 op basis van de leeftijd van de vrouw op het moment van de embryoterugplaatsing. De meeste patiënten in deze grafiek hebben de terugplaatsing van ontdooide embryo’s binnen 1 jaar na de IVF/ICSI behandeling gehad. De resultaten zijn per embryoterugplaatsing berekend. (Geen landelijke cijfers bekend.) 

 

Onze resultaten kun je ook terugvinden in het jaarverslag van ons eigen laboratorium.