Video's: wat kun je verwachten?

Bij het Centrum voor kinderwens begrijpen we goed hoe groot een kinderwens kan zijn. En dat dit veel vraagt van onze patiënten. Het kan helpen om je goed voor te bereiden op wat je kunt verwachten. Wat gebeurt er nadat je bent doorverwezen, wat komt er allemaal kijken bij een IVF-traject, welke rol speelt de man? Met deze video’s hopen we dat jullie hier alvast een beeld bij kunnen krijgen. 

Kennismaking

Welkom bij het Centrum voor kinderwens. Elke dag staan wij voor jullie klaar om jullie te helpen zwanger te worden. Wat kun je van ons verwachten?

External video URL

 

Oriënterend fertiliteitsonderzoek

Wat als zwanger worden niet vanzelf gaat? In een prettige en persoonlijke sfeer komen we samen tot de behandeling die het beste past bij jullie specifieke situatie.

External video URL

Mogelijke behandelingen bij het
Centrum voor kinderwens

Korte uitleg over ovulatie inductie (OI), intra uteriene inseminatie (IUI) en IVF & ICSI.

External video URL

 

De voordelen van een eigen laboratorium

Ons centrum beschikt over een eigen, modern IVF-laboratorium waardoor alle onderzoeken en behandelingen op één locatie kunnen plaatsvinden.

External video URL

Uitgebreide uitleg over OI

In deze video legt gynaecoloog Marieke Lambers uit wat OI - ovulatie inductie - inhoudt. Inclusief de kansen op een zwangerschap en de eventuele risico’s.

External video URL

 

Uitgebreide uitleg over IUI 

In deze video legt gynaecoloog Marieke Lambers uit wat IUI – intra uteriene inseminatie - inhoudt. Inclusief de kansen op een zwangerschap en de eventuele risico’s.

External video URL

Uitgebreide uitleg over IVF en ICSI en Cryo

In deze video legt gynaecoloog Marieke Lambers uit wat reageerbuisbevruchting – IVF, ICSI, Cryo - betekent en wat het verschil is. Inclusief de kansen op een zwangerschap en de eventuele risico’s.

External video URL