Centrum voor geboortezorg

Een gezonde zwangerschap of voorspoedige bevalling is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom staan wij in het Centrum voor geboortezorg dag en nacht, 7 dagen per week met een toegewijd team voor jullie klaar. Alles is erop gericht jou, je partner en je kindje zo goed en veilig mogelijk voor, tijdens de zwangerschap én bij de geboorte te begeleiden.

De beste start komt uit het hart

In ons moderne centrum in Hoorn werken medisch specialisten, verloskundigen, verpleegkundigen en kraamverzorgenden nauw samen op één locatie. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom is op elk moment (24/7) een volledig bevalteam aanwezig zodat medische ondersteuning direct beschikbaar is wanneer dat nodig is. Ook pijnstilling is dag en nacht beschikbaar.

Je kunt bij ons in een luxe kraamsuite bevallen onder begeleiding van onze verloskundige, onder supervisie van de gynaecoloog (medische bevalling) of je eigen verloskundige (poliklinische bevalling).
Tijdens het hele verblijf van bevallen en eventueel in de kraamperiode, blijven moeder, partner en baby samen in dezelfde kraamsuite. Mocht de baby extra zorg nodig hebben dan zijn er speciale couveusesuites, waar ouders en baby ook samen blijven.
In een prettige en persoonlijke sfeer luisteren wij goed naar jullie wensen. Alles is gericht op de beste start voor jullie samen als gezin. 

Foto van baby

Welkom in het Centrum voor geboortezorg

Baby
Belangrijke telefoonnummers

Zwangeren regio Waterland
Bij klachten / spoed:
- tijdens kantooruren 0299 - 457 138
- buiten kantooruren 0229 - 208 592
Zwangeren regio West-Friesland
Bij klachten / spoed:
0229 - 208 592

Voor alle zwangeren, bij signalen dat de bevalling begint:
0229 - 257 838

Algemeen telefoonnummer Centrum voor geboortezorg:
0229 - 257 478
Couveusesuites: 0229 - 257 910