Geboortefotografie

geboortefotografie
Geboortefotografie

De geboorte van je baby is een heel bijzonder moment. Veel ouders willen dat graag vastleggen. Als je de geboorte van je baby in het ziekenhuis wil laten fotograferen, dan kan dat. We vinden het belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen ons en geboortefotografen. Daarom hebben we een overeenkomst gesloten met een aantal uitgekozen geboortefotografen. Deze overeenkomst zorgt voor duidelijkheid en zorgvuldigheid in de omgang tussen de fotografen en het ziekenhuispersoneel. Ook worden deze fotografen toegelaten tot de operatiekamer als er sprake is van een keizersnede.

Je regelt zelf een geboortefotograaf, dit verloopt niet via het ziekenhuis. Als je de geboorte van jouw baby wilt laten vastleggen, adviseren je ruim van tevoren contact op te nemen met een van onderstaande geboortefotografen.

Cynthia’s Fotografie Cynthia Doodeman – van Stiphout

Sandrinos geboortefotografie Sandra van der Meulen

Renate van Lith Fotografie Renate van Lith

Wild Flower Photography Valeska Krug

Als je een fotograaf mee wilt nemen die niet op deze lijst staat, vragen we je vooraf afspraken hierover te maken. De eigen fotograaf mag niet mee de operatiekamer in als er (onverwacht en onverhoopt) een keizersnede plaatsvindt.