Missie en visie

Bevallen in een modern centrum
Het Centrum voor geboortezorg  is er voor een goede begeleiding van ouders en baby bij de zwangerschap en geboorte. Een goede start komt uit het hart, daar staan we voor!

Daarom biedt het Centrum voor geboortezorg allerlei mogelijkheden. Zo kun je bevallen in een luxe kraamsuite; een plek waar je met elkaar deze bijzondere tijd doormaakt. Je bevalt of met je eigen verloskundige, of met een verloskundige van het ziekenhuis. Er staat dag en nacht (24/7) een volledig bevalteam klaar, zodat medische ondersteuning direct beschikbaar is wanneer dat nodig is.

We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er geluisterd wordt naar de wensen van aanstaande ouders om de geboorte van de baby zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Het is belangrijk dat we goed weten wat pati├źnten willen, zodat we daar voor, tijdens en na de bevalling voor kunnen zorgen. We gaan er vooraf altijd over in gesprek. Zo hebben we bijvoorbeeld twee bevalbaden, of kun je de geboorte van je baby laten fotograferen.