Uitleg Mijn Dijklander

Binnen het Centrum voor kinderwens maken wij gebruik van het patiëntenportaal ‘Mijn Dijklander’. Hierin kunnen we medische informatie opslaan en uitwisselen. Mijn Dijklander is speciaal voor alle patiënten van het Dijklander Ziekenhuis, waar het Centrum voor kinderwens onderdeel van is. Via een beveiligde website kun je delen van je medisch dossier inzien en veilig informatie met de arts uitwisselen. Je kunt uitslagen bekijken en behandelverslagen lezen maar je vindt er ook een overzicht van je geplande afspraken. Je kunt je er op aanmelden voor vervolgbehandeling, herhaalrecepten aanvragen en vragen stellen. Ook vind je hier alle relevantie patiëntenvoorlichting specifiek voor jouw behandeling.

Mijn Dijklander is zowel via de computer, tablet of smartphone te benaderen. Overal en altijd toegang tot je medisch dossier: dat is Mijn Dijklander.

Hoe kan ik inloggen?

Je kunt in Mijn Dijklander inloggen als je:

  • als patiënt geregistreerd bent in het Dijklander Ziekenhuis
  • beschikt over een computer, tablet of smartphone met internetverbinding
  • in het bezit bent van een DigiD met extra controle via sms of de DigiD app
  • je (mobiele) telefoon, die is gekoppeld aan je DigiD, bij je hebt

Om toegang te krijgen log je in met DigiD en SMS-code of je gebruikt je DigiD app. DigiD staat voor ‘digitale identiteit’. Met je DigiD kun je veilig inloggen op websites van de overheid. Je gebruikt je DigiD-account soms ook voor zaken die te maken hebben met zorg. Meer informatie over DigiD.