Herdenkingsbijeenkomst 2024

paardebloem

Voor de eerste keer sinds de coronapandemie organiseert het ziekenhuis weer een herdenkingsbijeenkomst voor nabestaanden van patiënten die in het ziekenhuis zijn overleden. We vragen de genodigden om één bloem mee te nemen als symbool voor de overledene. Als tijdens de bijeenkomst de naam van de overledene wordt genoemd, vragen wij hen de bloem in een vaas te zetten. Verder is er muziek, een verhaal en komt het perspectief van een zorgverlener aan bod.

Een half uur voor de bijeenkomst begint, staat de koffie voor u klaar. Na afloop is er gelegenheid tot napraten met een afsluitend drankje.

Uitnodiging ontvangen?

U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst, u kunt zich via deze pagina aanmelden voor een van de vier bijeenkomsten.

Herdenkingsbijeenkomsten 6 april 2024

Om iedereen een plek te kunnen bieden zijn er in totaal vier bijeenkomsten. Hieronder ziet u de geplande bijeenkomsten per locatie. Door te klikken op een tijdstip komt u bij het aanmeldformulier.

Locatie HoornLocatie Purmerend
Aanmelden voor 10.30 uurAanmelden voor 10.30 uur
Aanmelden voor 13.00 uur 
Aanmelden voor 15.00 uur 

Digitale gedenktuin

In onze digitale gedenktuin 'groeien en bloeien' diverse bloemen. Ook u kunt een bijdrage leveren door er een afbeelding van uw favoriete bloem te ‘planten’ met een eigen boodschap of wens. Zo bouwen we samen aan een tuin, die net als de seizoenen en het leven continu verandert.