Informatieavond: Herstel na herseninfarct

hersen
wo 26 april
19:00 - 21:00 Uur

Aanmelden niet meer mogelijk

Hoe leef je verder met de gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)? Het lijkt soms aan de buitenkant alsof er niets is veranderd, maar vaak heeft hersenletsel een grotere invloed op je functioneren dan in eerste instantie gedacht. Hoe ga je daarmee om? Waar moet je rekening mee houden en vooral, waar kan je hulp zoeken?

Op woensdag 26 april 2023 organiseert Omring samen met het Dijklander Ziekenhuis vanuit de CVA-keten een informatieavond over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) na een beroerte.

Deze avond is bedoeld voor patiënten en belangstellenden die interesse hebben in de mogelijkheden om beter om te gaan met de gevolgen van hersenletsel. Waar kun je terecht in onze regio voor hulp en waar bestaat die uit? De revalidatiearts vertelt over de behandeling/revalidatie van de cognitieve gevolgen. Tevens komt een ervaringsdeskundige  aan het woord en een spreekster van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl.

De informatieavond vindt plaats op 26 april 2023 in het personeelsrestaurant van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. Inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start het programma. Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk. Vragen? Mail naar j.c.zwagerman-bloemendaal@dijklander.nl of bel 0229 - 257 827.