Welkom bij Mijn Dijklander

Overal en altijd toegang tot uw medisch dossier: dat is Mijn Dijklander. Via een beveiligde website kunt u delen van uw medisch dossier inzien. U kunt onder meer online inchecken voor een afspraak, uitslagen bekijken, behandelverslagen lezen en een overzicht van uw geplande afspraken inzien. Mijn Dijklander is beschikbaar voor alle patiënten van het Dijklander Ziekenhuis. 

Inloggen op Mijn Dijklander 

 

External video URL

Over Mijn Dijklander

Privacy

Veelgestelde vragen

Bent u benieuwd wat u allemaal kunt doen met Mijn Dijklander? Bekijk dan deze pagina met alle informatie.

Handig om te weten

Mijn dossier inzien

Overal en altijd toegang tot uw medisch dossier: dat is Mijn Dijklander. Via een beveiligde website kunt u delen van uw medisch dossier inzien. U kunt onder meer uitslagen bekijken, behandelverslagen lezen en een overzicht van uw geplande afspraken inzien. Mijn Dijklander is beschikbaar voor alle patiënten van het Dijklander Ziekenhuis.

U kunt in Mijn Dijklander inloggen als u:

  • als patiënt geregistreerd bent in het Dijklander Ziekenhuis
  • beschikt over een computer, tablet of smartphone met internetverbinding
  • in het bezit bent van een DigiD met extra controle via sms of de DigiD app
  • uw (mobiele) telefoon, die is gekoppeld aan uw DigiD, bij zich heeft

Zijn uw gegevens compleet?
Het is belangrijk dat in uw medisch dossier de goede persoonlijke gegevens staan. In Mijn Dijklander kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen of aanvullen, zoals de gegevens van uw huisarts of apotheek. Check ook of uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer vermeld staan. Wij kunnen u dan gerichte informatie over uw zorg sturen.

Inloggen met DigiD

Om toegang te krijgen tot uw medische gegevens, logt u in met DigiD en SMS-code of u gebruikt uw DigiD app. 
DigiD staat voor ‘digitale identiteit’. Met uw DigiD kunt u veilig inloggen op websites van de overheid. U gebruikt uw DigiD-account soms ook voor zaken die te maken hebben met zorg. 

Meer informatie over DigiD.

Inchecken voor polikliniekafspraken

Op locatie Hoorn en locatie Purmerend kunt u zich (vanaf 24 uur van tevoren) op twee manieren inchecken voor uw afspraak op de polikliniek of bij het dagcentrum: online via Mijn Dijklander of via de aanmeldzuilen in de centrale hal. In beide gevallen ontvangt u een afsprakenticket met een QR-code. U kunt die vervolgens scannen bij de aanmeldzuil van de polikliniek of het dagcentrum waar u de afspraak heeft. Zo weten we dat u er bent! Kijk voor meer informatie op www.dijklander.nl/aanmelden.

In onderstaande animatie ziet u precies hoe het werkt.

Heeft u een afspraak in Enkhuizen of Volendam? Dan is inchecken en aanmelden niet nodig. U kunt zich melden bij de balie.

External video URL

 

Lees verder

Kinderen en gemachtigden

U kunt Mijn Dijklander gebruiken als u een geregistreerde patiënt bent van het Dijklander Ziekenhuis. Voor sommige patiënten gelden uitzonderingen.

Lees verder

Afspraak verplaatsen

Een afspraak maken of verplaatsen? U kunt bellen naar de betreffende polikliniek. Het Klantcontactcentrum en de poliklinieken zijn op werkdagen bereikbaar. Inhoudelijke vragen kunt u bij een volgend bezoek voorleggen aan uw zorgverlener.

Bel de polikliniek

Vragen over Mijn Dijklander

Kijk dan bij de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen staat. Vragen over het gebruik van Mijn Dijklander kunt u stellen aan Bureau Zorgervaring.
LET OP: een afspraak verplaatsen gaat niet via Bureau Zorgervaring, maar via de polikliniek.

Inhoudelijke vragen kunt u bij een volgend bezoek voorleggen aan uw zorgverlener.

Door in te loggen op Mijn Dijklander gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Wat vindt u?

Uw mening is belangrijk voor ons. Alleen zo kunnen we Mijn Dijklander verbeteren. Wilt u ons helpen door een vragenlijst in te vullen? Dat duurt drie minuten.

Start