Geannuleerd: voorlichtingsavond artrose van de heup, knie en schouder - Purmerend

Knie artrose
wo 18 maart
19:00 - 20:30 Uur

De voorlichting van 18 maart is geannuleerd. Wie zich heeft aangemeld krijgt hierover persoonlijk bericht en ontvangt een uitnodiging met een nieuwe datum, zodra gepland.
De vakgroep Orthopedie van het Dijklander ziekenhuis verzorgt op woensdag 26 februari en woensdag 18 maart een voorlichtingsavond over artrose (slijtage) van de heup, knie en schouder.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die meer willen weten over artrose en de behandelingsmogelijkheden.

Artrose
Artrose is een aandoening van de gewrichten waarbij het kraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en dunner en zachter wordt. Dit proces kan in alle gewrichten optreden, maar er zijn gewrichten waarin het vaker voorkomt, zoals de knie en heup. Artrose zorgt voor pijnlijke, stijve gewrichten. Soms zijn de klachten zo erg dat mensen er door gehinderd worden in hun dagelijks leven. Helaas is artrose niet te genezen, maar het kan wel behandeld worden. Op de voorlichtingsavond gaan wij daar verder op in.

Programma
De avond duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom. Orthopedisch chirurg Robert Jan Hillen en een fysiotherapeut zijn aanwezig om presentaties te geven en uw vragen te beantwoorden. De toegang is gratis.