(VOL) Voorlichtingsbijeenkomst: Artrose van de heup, knie en schouder (Purmerend)

knie
di 25 juni
15:30 - 17:00 Uur

-Inschrijven is helaas niet meer mogelijk-
De vakgroep Orthopedie van het Dijklander Ziekenhuis verzorgt op dinsdag 25 juni 2024 een voorlichtingsbijeenkomst over artrose (slijtage) van de heup, knie en schouder op locatie Purmerend. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die meer willen weten over artrose en de behandelingsmogelijkheden. 

Artrose

Artrose is een aandoening van de gewrichten waarbij het kraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en dunner en zachter wordt. Dit proces kan in alle gewrichten optreden, maar er zijn gewrichten waarin het vaker voorkomt, zoals de knie en heup. Artrose zorgt voor pijnlijke, stijve gewrichten. Soms zijn de klachten zo erg dat mensen er door gehinderd worden in hun dagelijks leven. 

Voorlichting

Artrose is helaas niet te genezen, maar het kan wel behandeld worden. Tijdens de voorlichting gaan wij daar verder op in. Hoe om te gaan met klachten van artrose, wat kunt u zelf doen om deze zoveel mogelijk te beperken en wanneer komt men in aanmerking voor een prothese, zijn onder andere onderwerpen die besproken worden. Er wordt gesproken door arts Robert Jan Hillen, verpleegkundig specialist Marriet Schipper, fysiotherapeut Djuna Appelo en wijkverpleegkundige Annemieke Beemster (Omring).

Dinsdag 25 juni 2024
15.30 –17.00 uur
Inloop vanaf 15.15 uur

Dijklander Ziekenhuis, locatie Purmerend
Waterlandlaan 250 in Purmerend
Personeelsrestaurant, 1e verdieping

Aanmelden

-Inschrijven is helaas niet meer mogelijk-
Aanmelden is noodzakelijk, want vol = vol.
Heb je vragen over de informatieavond? Mail naar voorlichting-orthopedie@dijklander.nl.