Hinder door werkzaamheden bij de hoofdingang Dijklander Ziekenhuis Purmerend

hinder

Tot en met 22 december worden de stoep en het straatwerk voor de hoofdingang van het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend vervangen. De werkzaamheden geven enige overlast voor patiënten en bezoekers. Houd rekening met enige vertraging om de hoofdingang te bereiken

Wat gaat er gebeuren?
Bij de werkzaamheden worden onder meer het voetpad en de schuin omhooggaande weg - waar onder andere de stop-en-go-plek en de halte voor het streekvervoer gevestigd zijn – opgebroken. De hoofdingang van het ziekenhuis is alleen vanaf de rechterkant van het parkeerterrein met de voet bereikbaar. Patiënten die slecht ter been zijn, wordt geadviseerd te parkeren aan de kant van de rolstoelparkeerplaatsen of op het parkeerterrein aan de Veenweidestraat. De werkzaamheden hebben geen invloed op de toegang tot de Spoedeisende Hulp. Het verkeer op het parkeerterrein wordt met bewegwijzering omgeleid.

parkeerhinder

Deze situatie geldt tot en met 22 december. Houd onze berichtgeving in de gaten. 

Waarom is dit nodig?
De bestaande bestrating ligt er al sinds 1988 en de stenen erg zijn verweerd en op veel gedeeltes al kapot, waardoor er onveilige situaties kunnen ontstaan. Het is daarom noodzakelijk de bestrating te vervangen. De werkzaamheden vinden in fases plaats. De aannemer zal zijn uiterste best doen om de overlast voor patiënten, bezoekers en medewerkers zoveel mogelijk te beperken.