Nieuwe website voor Dijklander Ziekenhuis

plaatje van computer en website

Het Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis heten vanaf nu Dijklander Ziekenhuis. Op onze nieuwe website vindt u informatie van beide locaties terug op een centrale plek. Het keuzemenu op de homepage brengt u sneller naar informatie die het meest op ziekenhuiswebsites wordt gezocht.

Wat is er te vinden?

Op de nieuwe website vindt u informatie over hoe u zich kunt voorbereiden op uw afspraak. Elk specialisme heeft een eigen pagina met contactinformatie voor de polikliniek en verpleegafdeling, folders met informatie over behandelingen en een overzicht van specialisten inclusief een korte profielschets. Omdat de folders nog niet qua inhoud gelden voor alle locaties, wordt bij de folders nog onderscheid gemaakt tussen folders van Hoorn (voorheen Westfriesgasthuis) en Purmerend (voorheen Waterlandziekenhuis). Ook kunt u via de website inloggen op Mijn Dijklander, om uw eigen dossier in te zien. Voorlopig is deze functie alleen nog beschikbaar voor patiënten van het Westfriesgasthuis en wordt er hard gewerkt om de andere locaties hier ook op aan te sluiten in de loop van 2019.

Tips en suggesties

Dat de website nu ‘in de lucht’ is, betekent niet dat de klus is afgerond. De komende maanden worden er voortdurend nieuwe informatiepagina’s, foto’s en filmpjes toegevoegd. Heeft u na het bezoek van onze website ideeën voor nieuwe onderdelen of verbeteringen, dan zien we die graag tegemoet. U kunt ze mailen naar: webmaster@westfriesgasthuis.nl