Verschuiving poliklinieken in Purmerend

verhuisdoos

Een aantal poliklinieken in Purmerend verhuist komende weken van locatie. Het betreft de poliklinieken Kind & Jeugd, Dermatologie, Geriatrie en Longgeneeskunde.

Wie, wat, waar
De polikliniek Kind & Jeugd verhuist per 21 maart a.s. definitief naar de 3e etage, vleugel B3, waar ook de kinderdagbehandeling zit. De poli zat eerder achterin de hal op de begane grond aan de kant van de Veenweidestraat. Door te verhuizen naar de 3e etage aan de voorzijde van de hal is nu alle zorg voor kinderen, poli en dagbehandeling, geclusterd.  

Er is ook een verschuiving bij de poliklinieken Dermatologie en Geriatrie. Per 28 maart verhuizen beide poliklinieken tijdelijk naar de 2e etage, aan de kant van de Veenweidestraat, vleugel D2. Naar verwachting keren deze poli’s medio juni terug naar hun vertrouwde plek op de begane grond.

Vanaf begin april verhuist ook de polikliniek Longgeneeskunde tijdelijk naar een andere plek. Van poli 20, aan de voorkant van het ziekenhuis nabij de receptiebalie, verhuist deze poli tijdelijk naar de achterzijde van het gebouw, nabij de ingang aan de Veenweidestraat. Ook deze poli zal rond de zomer weer op haar oude stek terugkeren.

Gastvrouwen
Uiteraard doen wij onze uiterste best de overlast voor u te beperken. Er is voorzien in aanvullende bewegwijzering en zoals gebruikelijk zijn er gastvrouw en/of gastheren aanwezig in de centrale hal om u te helpen uw weg te vinden.

De poliklinieken op locatie Purmerend worden gemoderniseerd. Klaargemaakt voor de toekomst. Dit betekent dat we gaan verbouwen. Om die reden zullen komend jaar een aantal poliklinieken tijdelijk naar een andere locatie in het ziekenhuis verhuizen.