Een beetje meer thuis in het ziekenhuis

vriend

Iedereen komt weleens in het ziekenhuis. De reden hiervoor is niet altijd plezierig. Voor extra’s die buiten de zorg vallen, is in het ziekenhuis nauwelijks geld beschikbaar. Daarom zet Stichting Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis zich in voor een aangename ziekenhuisomgeving. Helpt u mee? 

Word Vriend als particulier Word Vriend als bedrijf Doneer eenmalig

Wat kunt u doen?

Wilt u helpen omdat u zelf patiënt bent of bent geweest, of wilt u graag iets doen voor andere patiënten en bezoekers? Alle bijdragen zijn welkom!
U kunt zich aanmelden als Vriend en jaarlijks een bedrag doneren, maar het is ook mogelijk om eenmalig een gift te doen. Zelf een evenement of actie organiseren om de Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis te steunen kan natuurlijk ook. Of een bijdrage leveren vanuit uw bedrijf. Elke steun is meer dan welkom. Lees verder voor meer informatie.
QR code buidelstoel

Sterke start voor baby's
Momenteel loopt een mooie actie van Kirsten Loa voor buidelmateriaal op de afdeling Neonatologie. U leest er alles over op deze campagnepagina. U kunt ook rechtstreeks doneren. Scan de QR-code op deze pagina of maak het bedrag over naar NL 55 RABO 01 63 69 78 17 t.n.v. Stichting Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis en vermeld 'actie buidelstoel'. 

Dubbel goed doen met een kaartje 
Wist u dat u een kaartje kunt sturen aan bijvoorbeeld patiënten in het Dijklander Ziekenhuis en tegelijkertijd een kleine donatie kunt doen aan de Stichting Vrienden? Zo draagt u dubbel bij aan een fijn verblijf. Ga naar Kaartje2Go, kies een kaartje, vul de tekst in en kies het bedrag dat u wilt doneren. Vermeld altijd de achternaam van de patiënt en de afdeling waar hij of zij is opgenomen.


Projecten mede mogelijk gemaakt door de Vrienden

 

Jongen met ipad

Steun een Wensproject

Bij de Stichting Vrienden komen regelmatig aanvragen en verzoeken binnen vanuit het ziekenhuis, zogenaamde wensprojecten. U steunt ons als Vriend met uw jaarlijkse donatie of met een eenmalige gift.

 

Doneer eenmaligstilteruimte

Wilt u een eenmalige gift doen? Maak het bedrag over naar NL 55 RABO 01 63 69 78 17 t.n.v. Stichting Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis.


Contact

E-mail: vrienden@dijklander.nl
Telefoon: 0229 – 208 681 (afdeling Communicatie)
Post: Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis
Antwoordnummer 130
1620 VB Hoorn
(geen postzegel nodig)
 

Bestuur en beleid

  • Joly Groothuizen - voorzitter
  • Jaap Boukens - penningmeester 
  • Bert van Dijkhuizen - algemene zaken
  • Gijs Otten - algemene zaken
  • Edo Schubert - namens raad van bestuur Dijklander Ziekenhuis
  • Constant Korthout - algemene zaken

Lees hier het beleid van de Stichting Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis.

Vacature: bestuurslid Stichting Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis
Heb je een netwerk in het bedrijfsleven in de regio Edam-Volendam, Purmerend en/of West-Friesland, affiniteit met het werven van sponsoren en sponsorgelden en vind je het fijn om iets extra’s te kunnen betekenen voor patiënten in het Dijklander Ziekenhuis? Bekijk dan het profiel  van het bestuur Stichting Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis. Heb je interesse, stuur dan je motivatie met CV naar vrienden@dijklander.nl

 

Jaarverslag en financieel verslag

Via onderstaande links vindt u diverse verslagen van de Stichting Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis.

 Nieuwsbrieven