Contact & bereikbaarheid

telefoon

+ Spoed

 

U kunt telefonisch een afspraak maken voor een bezoek aan de polikliniek, een onderzoek of behandeling in het Dijklander Ziekenhuis. 
Wilt u een afspraak maken, verzetten of afzeggen? Dan vindt u hier meer informatie.

 

Hoofdlocaties

Hoorn

 hoorn

Maelsonstraat 3          
1624 NP Hoorn
0229 - 257 257

> Afspraak maken, wijzigen of verzetten
> Bereikbaarheid
> Meer over deze locatie

Meer informatie over

Opmerking, compliment, tip of klacht

Uw ervaring is belangrijk voor ons. Wilt u uw ervaring met ons delen? Kijk bij Ervaringen & vragen en neem contact met ons op.

Patiëntgegevens wijzigen

Zijn er persoonlijke gegevens gewijzigd, bijvoorbeeld uw adres, huisarts, telefoonnummer of zorgverzekeraar? Geef deze wijziging dan aan ons door. Het is belangrijk dat uw juiste gegevens bij ons bekend zijn.
Mail uw wijzigingen naar patientinschrijving@dijklander.nl
Let op: dit e-mailadres is niet bedoeld voor het afzeggen of verzetten van poli-afspraken. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende poli.

Inzage/kopie van medisch dossier

Wilt u inzage in uw medische gegevens, of hiervan een kopie opvragen? Via Mijn Dijklander kunt u delen van uw medisch dossier inzien. U kunt onder meer uitslagen bekijken, behandelverslagen lezen en een overzicht van uw geplande afspraken inzien. Kunt u niet inloggen of wilt u gegevens opvragen die niet in Mijn Dijklander zijn opgenomen? Neemt dan contact op via kopiedossier@dijklander.nl

Kaartje sturen

Wist u dat u een kaartje kunt sturen aan bijvoorbeeld patiënten in het Dijklander Ziekenhuis en tegelijkertijd een kleine donatie kunt doen aan de Stichting Vrienden? Zo draagt u dubbel bij aan een fijn verblijf. Ga naar Kaartje2Go, kies een kaartje, vul de tekst in en kies het bedrag dat u wilt doneren. Vermeld altijd de achternaam van de patiënt en de afdeling waar hij of zij is opgenomen.

Kaartje sturen

  • Postadres locatie Hoorn: Postbus 600, 1620 AR Hoorn.
  • Postadres locatie Purmerend: Waterlandlaan 250, 1441 RN Purmerend

Social media

Ook via sociale media kunt u met ons in contact komen:

Facebook
Elke werkdag antwoord

Instagram
#foto's en #filmpjes

Twitter
#updates en #nieuws

LinkedIn 
Ons zakelijk netwerk

Pers

De dienstdoende persvoorlichter is bereikbaar via: 06 - 17 81 04 36. Voor dingende zaken die niet kunnen wachten is de persvoorlichter ook buiten kantoortijden bereikbaar.