Route en parkeren Heerhugowaard

De buitenpoli Heerhugowaard vindt u op de Middenwaard 45. Vanaf 29 april 2019 biedt het Dijklander Ziekenhuis geen patiëntenzorg meer op de polikliniek van Heerhugowaard. Lees hier meer informatie.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. U kunt parkeren in parkeergarage Middenweg bij het winkelcentrum Middenwaard. Verlaat de garage aan de kant van de parkeerbalie en volg de bordjes Dijklander Ziekenhuis. U kunt ook parkeren op het parkeerterrein Coolplein bij de bioscoop. Op alle plekken betaalt u € 1,10 per uur.

Op de poli kunt u een kortingskaartje voor de parkeergarage Middenweg krijgen, waardoor de parkeerkosten het eerste uur worden vergoed. Er zijn ook kortingskaarten aanwezig voor het parkeerterrein Coolplein.

Route

Met de auto

Houd voor parkeren in de parkeergarage bij winkelcentrum Middenwaard als adres aan: Middenweg 55. Voor parkeren op het parkeerterrein Coolplein geldt als adres Middenwaard 67.

Met het openbaar vervoer

Plan uw reis met het openbaar vervoer via de website 9292.nl​.

Vanaf het NS-station is het vijftien minuten lopen.

Er is tevens een halte van de plaatselijke vervoersvereniging HugoHopper voor de deur van de buitenpoli. Vanaf de bushaltes Zuidtangent en Middenwaard kunt u bij de vestiging komen. De HugoHopper heeft ook een eigen site: www.hugohopper.nl.