Foto Jos Keijer volgt

dhr. J. Keijer

Physician assistant

Jos Keijer rondde in 2009 in Amsterdam zijn opleiding tot physician assistant af met als afstudeerspecialisatie anesthesiologie en pijn. Jos werkt op de afdeling anesthesie en operaties op de locaties Hoorn en Purmerend.

Vaardigheden

Jos omschrijft zichzelf als sociaal, hij kan goed luisteren en is een harde werker. Vaardigheden die in zijn vakgebied goed van pas komen. ‘Anesthesiologie is nooit hetzelfde. Geen dag is saai, elke dag gebeurt er wel iets nieuws en heb je met nieuwe patiënten te maken. Dat maakt dit vak ook zo interessant.’

Ambities zijn hem niet vreemd, daarom zit Jos bij het Dijklander Ziekenhuis goed op zijn plek. ‘Het ziekenhuis werd na de fusie opeens heel groot en er was veel mogelijk. Hier werken sluit helemaal aan bij mijn ambities.’

Jos sluit met een tevreden gevoel een werkdag af als hij kwaliteit heeft kunnen leveren en prettig met zijn collega’s heeft samengewerkt.

En verder?

‘Ik ben matig sportief, maar ik houd er wel van om te bewegen. Verder houd ik van lekker eten met vrienden en familie en heb ik in het verleden veel gereisd. Daar verlang ik wel weer naar’, zo besluit hij.

Werkt in