mw. dr. A. Slaar

mw. dr. A. Slaar

Radioloog

Annelie Slaar is in 2009 afgestudeerd als basisarts aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2016 is zij radioloog, met als afstudeerspecialisatie cardiothoracale radiologie (hart en longen). Daarnaast is zij gepromoveerd op traumatologie van het bewegingsapparaat bij kinderen.

Veel bijdragen
Op de vraag waarom zij voor dit vak heeft gekozen, vertelt Annelie: "De radiologie is een zeer breed vak waarbij je veel kan bijdragen in het diagnostisch proces."

Toegankelijk en ambitieus
Over de keuze voor het Dijklander Ziekenhuis, zegt zij: "Het is een toegankelijk, ambitieus ziekenhuis waar het belang van de patiënt voorop staat. Iedereen loopt een stapje harder om het voor de patiënt zo goed mogelijk te regelen. Als nieuwe collega valt de hartelijkheid van de andere collega's op. Dat, en de laagdrempeligheid om elkaar te benaderen."

Het uiterste
Als sterke eigenschappen omschrijft Annelie: "Ik ben een harde werker, ben vrolijk en enthousiast. Voor de patiënt ga ik tot het uiterste. Als ik alles heb gegeven voor goede zorg en een patiënt tevreden naar huis gaat, is mijn werkdag geslaagd."

En verder?
"Ik kook heel graag. Thuis, en aan de andere kant van de wereld, omdat ik net zo van reizen houd."

Werkt in