Dr. H. Dekker

mw. dr. H. Dekker

MKA- Chirurg

Hannah is een all-round MKA- chirurg en heeft affiniteit met het behandelen van angstige patiënten. Graag wil zij zich in de komende jaren verder bekwamen op het gebied van esthetische aangezichtschirurgie en orthognathische chirurgie.

Op 14 juni 2024 is Hannah gepromoveerd, haar proefschrift gaat over de effecten van bestraling op de onderkaak bij mensen die behandeld zijn voor hoofd-halskanker. “Ik vind het leuk om met wetenschappelijk onderzoek verbonden te blijven.” vertelt ze.

De eerste jaren na haar studie geneeskunde heeft zij als ANIOS chirurgie gewerkt, waarna zij toch besloot om de overstap te maken naar de kaakchirurgie. Dat haar vader tandarts is, heeft misschien wel meegespeeld in deze keuze. Vooral de diverse spreekuren en de vele behandelmogelijkheden op de poli maken haar werk leuk. “Onze patiënten zien vaak erg op tegen de behandeling onder plaatselijke verdoving. Ik vind het belangrijk om samen met het team de patiënten op hun gemak te stellen, goed te luisteren naar hun angsten en wensen en er samen voor te zorgen dat de behandeling prettig verloopt.”

Van oorsprong komt Hannah uit Hoorn en vind het leuk dat zij in deze regio terecht gekomen is. “Wij hebben een sterk team op de poli MKA. Ik voel me thuis in dit ziekenhuis en heb hier vanaf het begin elke dag met veel plezier gewerkt.” Ze sluit de dag dan ook voldaan af als alle patiënten, de assistentes en zijzelf met een goed gevoel naar huis gaan.

In haar vrije tijd sport Hannah regelmatig, zo mag ze graag hardlopen of een yoga lesje volgen. Hannah is trotse moeder van 3 kinderen, en zij zijn haar allergrootste liefdes. 

Werkt in