geen foto

mw. drs. I.M.M. Doodeman

SEH-arts

Inge Doodeman, SEH-arts in het Dijklander Ziekenhuis, is opgeleid in het VUMC. In 2014 heeft zij de afstudeerspecialisatie Spoedeisende Geneeskunde afgerond. Ze heeft veel ervaring met procedurele sedatie en analgesie en een speciale interesse in acute geriatrie en luchtwegmanagement. 

"Het snelle en toch brede karakter van de zorg op de spoedeisende hulp past goed bij mij. Een wezenlijk verschil maken voor de zieke en vaak ook angstige patiënten die je tijdens je dienst tegenkomt geeft mij voldoening. Het feit dat je aan het begin van de dag niet weet hoe hij verloopt en de dynamiek op de afdeling maakt dat geen dag hetzelfde is. En dat vind ik nou juist zo leuk!”

"Ik wilde graag op een spoedeisende hulp werken waar ik de spoedeisende geneeskunde in de volle breedte kon uitoefenen. De combinatie van de SEH in Hoorn en Purmerend maakt dit voor mij mogelijk. Daarnaast werk ik graag in deze regio omdat ik geboren en woonachtig ben in West-Friesland."

"Mijn dag is geslaagd als ik de patiënten optimaal heb kunnen helpen en de logistieke zaken op de afdeling ook vlot verliepen. Dan is het vaak zo dat de rest van het team ook lekker heeft gewerkt. Dat is namelijk meestal een wisselwerking en dat maakt het werken op de SEH ook zo leuk."

Werkt in