zonder foto

mw. drs. J. Bijelic

Cardioloog

Drs. Jelena Bijelic werkt sinds februari 2024 als Cardioloog bij het Dijklander Ziekenhuis. In 2001 studeerde zij af als basisarts in Belgrado, Servië. In oktober 2014 specialiseerde zij zich tot cardioloog in het OLVG in Amsterdam.

"Ik ben geboren in voormalig Yugoslavië, nu Servië, in 1972. Ik heb de geneeskunde studie afgerond aan de universiteit in Belgrado. In 2003 ben ik naar Nederland gekomen voor de liefde. Ik ben getrouwd, heb geen kinderen. Ik ben opgeleid tot cardioloog in OLVG in Amsterdam, daarna heb ik gewerkt bij de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk."

"Al sinds klein meisje wilde ik arts worden, om mensen te kunnen vertellen wat er aan de hand is en om te kunnen helpen, behandelen. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor het functioneren van het menselijk lichaam."

"Ik koos voor het Dijklander Ziekenhuis omdat het een groot en ambitieus, maar niet academisch ziekenhuis is. Met veel direct contact met je collega's en patiënten. Mijn dag is geslaagd als ik van de patiënten en familie 'Dank u wel' hoor."

 

Afdeling
Werkt in