Foto van Lindy Kleimeer

mw. E.M. Kleimeer-Jansen

Verpleegkundig endoscopist

Lindy behaalde in 1988 haar diploma als verpleegkundige. Gevolgd door haar diploma endoscopie verpleegkundige in 1995. Sinds 2013 is zij verpleegkundig endoscopist.

Verdieping
Lindy koos voor verdieping van de endoscopie: “Het is sowieso een heel afwisselend en interessant vak, maar ik vind het een mooie uitdaging en fijn om de patiënten in het gehele traject te begeleiden. Dit werk voer ik 2 dagen per week uit. Daarnaast ben ik ook nog 1 dag in de week endoscopie verpleegkundige, zo houd ik veel afwisseling en contact met collega's.”

Fijne plek
Over het ziekenhuis vertelt zegt Lindy: “Het is een heel fijn en prettig ziekenhuis om in te werken. Korte lijnen en een goede mentaliteit. Ik werk er dus al meer dan 25 jaar en nog steeds met veel plezier.”

Lekker gewerkt
Het geeft Lindy voldoening als patiënten tevreden zijn over het verloop van het onderzoek en de begeleiding. “Ook al is de uitkomst van het onderzoek niet gunstig voor de patiënt, kun je ze goed begeleiden en troost bieden. De positiviteit die ik uitstraal, helpt daarbij”, vertelt ze.

En verder?
“Sinds 1991 woon ik in Hauwert. Behalve van 2000 tot 2003, toen we op Curaçao woonden vanwege het werk van mijn partner. Een geweldige ervaring! Ik houd er van om buiten te zijn en ben veel in de (grote) tuin aan het werk. Verder tennis ik graag en loop 1x in de week hard, waarin ik mijn energie kwijt kan. Daarnaast zing ik al 25 jaar in een pop koor. Een bezige bij!”

 

Werkt in