Anne- Marie Klinkhamer

mw. J.M.G. Klinkhamer

Pijnconsulent

Anne-marie Klinkhamer is pijnconsulente in het Dijklander Ziekenhuis. Dit doet zij op de locatie Hoorn, Purmerend en op de buitenpoli in Volendam.

Als klein meisje wist Anne-Marie al dat zij in de zorg wilde werken. Na de Havo is zij met de opleiding tot algemeen verpleegkundige in Hoorn begonnen en direct daarna is zij doorgestroomd naar de Intensive care in Amsterdam. In 2020 maakte ze de overstap naar pijngeneeskunde in Nijmegen, waar zij tot op heden nog geen moment spijt van heeft gehad.

Anne- Marie heeft lekker gewerkt wanneer zij iets voor haar patiënten heeft kunnen betekenen. Daarnaast vindt ze het belangrijk om haar collega’s waar nodig te ondersteunen en dat zij haar werkzaamheden met een goed resultaat kan afronden. Haar collega’s zouden haar omschrijven als sociaal, enthousiast, collegiaal, assertief, perfectionistisch en lief.

Verder is zij graag buiten te vinden. ‘’Lekker uitwaaien op het strand of een rondje wandelen in het bos kan ik erg van genieten. Ook uiteten gaan, borrelen met vrienden of een avondje dansen vind ik erg gezellig.’’ vertelt Anne- Marie. Daarnaast sport ze graag, ze rijdt vanaf jongs af aan paard en doet aan kickboksen en fitnessen.

Afdeling
Werkt in