Kirsten Rietveld

mw. K. Rietveld

Gynaecoloog

Mw. K. Rietveld (Kirsten) is in 2002 in Amsterdam afgestudeerd als gynaecoloog. Haar specialisaties zijn bekkenbodemproblematiek en incontinentie.

“Een verzakking en/of urineverlies hebben is een vervelend probleem dat vrouwen vaak belemmert in hun dagelijks leven. Met een hulpmiddel of operatie kun je dit goed verbeteren. Vrouwen helpen hierin een keuze te maken, te behandelen en ze daarna tevreden naar huis zien gaan, geeft veel voldoening”

Nuchter
De keuze voor het Dijklander Ziekenhuis is niet toevallig. "De mentaliteit sluit goed aan bij mijn karakter en achtergrond," zegt Kirsten. "Als Noord-Hollandse vind ik het prettig om midden in de no-nonsense populatie van West-Friesland en Waterland te werken, en ook in de Amsterdamse sfeer die in de regio rondom Purmerend heerst floreer ik.”

Trots op het team
Ze vindt veel voldoening in haar vak. "Als we met het team een aantal spoedsituaties achter elkaar hebben meegemaakt die allemaal goed zijn afgelopen voel ik me heel voldaan en vind ik dat we trots mogen zijn op onszelf.”

En verder
In haar vrije tijd houdt Kirsten van hardlopen, lekker eten, mooie films kijken en tijd doorbrengen met haar gezin van vrouw en drie kinderen.

Afdeling
Werkt in