mw. N.M.F. Noorda

mw. N.M.F. Noorda

Geriater

Nikki Noorda is in het AMC Amsterdam opgeleid tot basisarts. In 2018 studeerde zij af als klinisch geriater. Ze is nog in opleiding tot klinisch farmacoloog en is vooral geïnteresseerd in geneesmiddelengebruik door ouderen.

Nikki vertelt: "Ik heb juist deze studiekeuze gemaakt om de geneeskunde in de volle breedte te kunnen uitoefenen in een ziekenhuis bij een bijzonder interessante populatie: de oudere mens!"

Passie
Gevraagd naar haar keuze voor juist dit ziekenhuis, zegt Nikki: "Vanwege heel goede ervaringen hier met de patiënten en medewerkers tijdens mijn coschappen en twee jaar van mijn opleiding. Het is een heel fijn ziekenhuis; hardwerkende medewerkers met veel passie voor hun vak."

Productief
"Als ik een productieve dag heb, de oorzaak van klachten gevonden en dan vervolgens op de patiënt toegespitst behandelplan gemaakt, dan heb ik lekker gewerkt. En als de patiënten tevreden zijn natuurlijk! "

En verder
Nikki woont in Amsterdam met man en zoontjes. "In mijn vrije tijd ga ik graag naar musea, de film, de ijsbaan en op vakantie naar een land met mooie natuur en lekker eten."

Werkt in