mw. W. Noort-Prawirodirdjo

mw. W. Noort-Prawirodirdjo

SEH-arts

Sinds april 2015 werkt Wendy Noort-Prawirodirdjo bij ons als spoedeisende-hulparts. Ze is opgeleid aan het AMC in Amsterdam en studeerde af als SEH-arts in 2012.

Wendy vertelt: "De spoedeisende geneeskunde is voor mij het mooiste aandachtsgebied in de geneeskunde. Geen dag is hetzelfde. Ik geniet elke dag weer van het korte maar vaak intensieve patientencontact, de goede samenwerking met het team op de spoedeisende hulp, collega's en andere partners uit de ketenzorg. Ik ben van nature enthousiast en kan mijn enthousiasme er heel goed in kwijt."

Aangename werksfeer
Wendy koos ervoor om te werken bij het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn, omdat ze na haar specialisatie tot SEH-arts gedurende 4 maanden had waargenomen in het Dijklander Ziekenhuis, toen nog Westfriesgasthuis. Daarna was ze door haar nul-urencontract nog regelmatig op de werkvloer te vinden. "De aangename werksfeer, de uiteenlopende patientenpopulatie en het feit dat ik nu de kans kreeg om in het mooie West-Friesland te wonen en te werken, zijn voor mij doorslaggevend geweest voor mijn keuze."

En verder
Ze woont al sinds 2009 samen met haar man en twee kinderen in West-Friesland. "Ik geniet elke dag met volle teugen van de mooie omgeving. In mijn vrije tijd verken ik de omgeving op de racefiets of ben ik in de tuin te vinden voor het nodige tuinierwerk."

Werkt in