Zorgverlenersportaal

Het zorgverlenersportaal is een beveiligd portaal voor externe zorgverleners, zoals huisartsen, apothekers, specialist ouderengeneeskunde of arts verstandelijk gehandicapten. Het geeft direct toegang tot het elektronisch patiëntendossier van Dijklander Ziekenhuis.

Met de UZI-pas kunt u via dit portaal delen van het medisch dossier van uw patiënt raadplegen, zoals:

  • Zorgmomenten
  • Dossier
  • Uitslagen

De gegevens van uw eigen patiënten zijn ‘real-time’ te raadplegen, dus zonder ingebouwde vertraging, maar altijd geaccordeerd door de medisch specialist van het ziekenhuis.

Toestemming van uw patiënt
Inzage in het medisch dossier van uw patiënt kan alleen als uw patiënt hiervoor formeel toestemming heeft gegeven. Uw praktijk heeft hiervoor toestemmingsformulieren ontvangen. Patiënten kunnen ook online toestemming geven, via Mijn Dijklander.

Inloggen zorgverlenersportaal 

Voor het inloggen op het zorgverlenersportaal maken we gebruik van Zorg-ID. Vanaf 1 mei 2021 is het niet meer mogelijk om in te loggen via de Java – UZI pas optie. Om gebruik te maken van Zorg-ID moet je nog een aantal stappen doorlopen. Deze kun je eenvoudig zelf uitvoeren met de handleiding bij downloads. De systeemvereisten hiervoor zijn Windows 7 (of hoger) of Mac OS X 10.11 (of hoger).

Inloggen is eenvoudig

  1. Ga naar https://zorgverlener.dijklander.nl 
  2. Stop de UZI-pas in de UZI-paslezer en voer uw 6-cijferige pincode in
  3. U bent nu ingelogd op het zorgverlenersportaal

Vragen

Bent u verwijzer en heeft u een account nodig of andere vragen over het portaal, dan kunt u contact opnemen met de afdeling marketing en communicatie via huisartsen@dijklander.nl of bel 06-82780641 (maandag, dinsdag en donderdag).

Inloggen vanuit het buitenland

In verband met  de beveiliging van patiëntgegevens, wordt de toegang tot het zorgverlenersportaal beperkt tot gebruikers van landen binnen Europa, Caribisch Nederland, Suriname en Marokko. Wanneer u in een ander land bent dan hierboven genoemd dan kunt u dus helaas niet inloggen en krijgt u de melding ‘Web Page blocked’ te zien.

Downloads