Stichting Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis

Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis

Iedereen komt weleens in het ziekenhuis. De reden daarvoor is niet altijd plezierig. Juist daarom is het belangrijk dat een bezoek of verblijf in het ziekenhuis zo prettig mogelijk is. Voor extra’s is in het ziekenhuis nauwelijks geld beschikbaar. Daarom zetten de Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis zich in voor een aangename ziekenhuis omgeving. Zodat patiënten, bezoekers en medewerkers zich ‘een beetje meer thuis’ voelen.

Word vriend van het Dijklander Ziekenhuis

afbeelding activiteiten Stichting VriendenIn de afgelopen jaren hebben de Vrienden onder andere bijgedragen aan speelhoeken in de wachtkamers, make-up workshops voor kankerpatiënten, kookworkshops voor dialysepatiënten, kerstdiners voor patiënten en hun naasten, een nieuwe bezinningsruimte, herdenkingsdiensten en publiekslezingen.

Meer plannen
Natuurlijk hebben de Vrienden nog veel meer plannen en daar hebben ze uw hulp bij nodig.
Wilt u doneren? Dat kan via rekeningnr. NL 55 RABO 01 63 69 78 17 t.n.v. Stichting Vrienden van het Dijklander Ziekenhuis.

Wilt u op een andere manier iets bijdragen, of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via de mail, of telefoon 0229-208996.