Verpleegkundigen

Als verpleegkundige vervul je een belangrijke rol in de dagelijkse zorg rondom de patiënt. Voor onze patiënten maak jij het verschil in hoe zij het verblijf op onze afdeling ervaren. Wij streven ernaar onze patiënten beter te begrijpen. Kennis en begrip zijn voor ons een voorwaarde om ongekend goede zorg te bieden. Je beweegt je als verpleegkundige binnen de uiteenlopende specialismen en de multiculturele patiëntenpopulatie. Je schakelt in werktempo, prioriteiten en tussen verschillende handelingen zodat de zorg voor de patiënt op een optimale manier wordt uitgevoerd.

Kans om door te groeien
Het Dijklander Ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis waar jij écht de kans krijgt om door te groeien. Ook dát is een voorwaarde om goede zorg te bieden. Binnen onze teams gaan we starten met functiedifferentiatie MBO-HBO en er zijn allerlei specialisaties mogelijk (dialyse, oncologie, urologie, obstetrie, stroke-care, kind, ICU, CCU en SEH).

Vraag ons naar de mogelijkheden of lees hier ervaringen van collega-verpleegkundigen!

Een verpleegkundige in Purmerend

Vacatures voor Verpleegkundigen

Staat de door jou gezochte vacature er niet bij?

Ontvang nieuwe vacatures als eerste in je e-mailbox. Meld je aan voor de Job-Alert door een zoekprofiel aan te maken met één of meerdere vakgebieden en/of opleidingsniveaus. Vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel worden automatisch verzonden.

Velden met een * zijn verplicht.