Contact & route

Contact

Centrum voor kinderwens Dijklander Ziekenhuis
Locatie 47
Waterlandlaan 250
1441 RN Purmerend
Nederland
Route
Parkeren

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 7.30 tot 17:30 uur, alleen op afspraak.
Zaterdag en zon- en feestdagen: vanaf 09.00 uur alleen op afspraak voor lopende behandelingen.

Contact

In het Centrum voor kinderwens lopen alle medisch-inhoudelijke contacten met bestaande patiënten – bijvoorbeeld over afspraken, behandelingen en aanvragen voor medicatie – via e-consults in het beveiligde digitale patiëntenportaal Mijn Dijklander. Direct inloggen in Mijn Dijklander.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur en van 14.30 tot 16.00 uur op: 0299 - 457 070

Spoed? Bel 0299 - 457 075. Dit nummer is alleen voor acute problemen met betrekking tot jullie vruchtbaarheidsbehandeling die echt niet kunnen wachten.

Je bereikt ons ook via
E-mail: cvk@dijklander.nl
Alleen niet-medisch inhoudelijke zaken kunnen wij via e-mail in behandeling nemen. Vanwege de privacy wetgeving mogen wij geen patiënteninformatie via de mail versturen. Wij proberen e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Fax: 0299 - 457 069

Social media

Volg ons ook via @ivfdijklander op Instagram.

Route

Looproute gebouwdeel A1
Het Centrum voor kinderwens is gevestigd op de 1e verdieping, te bereiken via het 2e trappenhuis. Boven aan de trap naar rechts en na 10 meter vind je het Centrum aan je linker hand.

Met de auto
vanuit de richting Zaandam
Vanaf de A7 neem je de afslag Purmerend-Zuid (afrit 4). Voeg in op de Laan der Continenten/de N235. Neem op de rotonde de tweede afslag en rijd door op de Laan der Continenten. Sla bij de stoplichten linksaf naar de Aziëlaan. Rijd over de brug rechtdoor de Gorslaan op en sla bij de derde stoplichten rechtsaf naar de Waterlandlaan.

vanuit de richting Hoorn
Vanaf de A7 neem je de afslag Purmerend (afrit 5). Sla linksaf naar de Zuiddijk/de N235. Vervolg de weg steeds rechtdoor naar de Gedempte Where, vervolgens naar de Purmersteenweg en ten slotte naar de Waterlandlaan.

Met het openbaar vervoer
Plan je reis met het openbaar vervoer via de website 9292.nl​.
Vanaf NS-station Purmerend is het tien minuten lopen naar het ziekenhuis. Of neem vanaf NS-station Purmerend Overwhere EBS Bus 306 en stap uit bij bushalte Waterlandlaan. Het is dan nog twee minuten lopen.

Parkeren

Aan de voor- en achterzijde van de locatie Purmerend zijn twee betaalde parkeerterreinen: aan de kant van de Waterlandlaan en aan de Veenweidestraat. Lees meer over parkeren bij Dijklander Ziekenhuis.

Pers/media

Voor persvragen, interviewverzoeken of overige media gerelateerde zaken kunnen journalisten contact opnemen met communicatie@dijklander.nl