dhr. dr. W.J.J.M. Martin

MKA-chirurg

Pim Martin is in 2010 afgestudeerd als basisarts. In 2016 studeerde hij af als MKA-chirurg aan het VU medisch Centrum in Amsterdam. Sinds september 2017 is hij Chef de Clinique voor de Maatschap MKA chirurgie van de Noordwest Ziekenhuisgroep.

dhr. dr. W.J.J.M. Martin

Persoonlijk contact
"Problemen oplossen op een elegante chirurgisch wijze in combinatie met veel creativiteit vind ik een enorm leuke uitdaging," zegt Pim. "De dynamiek, het persoonlijke patiëntencontact, de korte lijnen en de collegiale gezelligheid van het werken in een algemeen ziekenhuis spreken mij erg aan."

Grapje
"Mijn dag is goed bij prettige patiëntencontacten, af en toe een grapje en op het einde van de dag het gevoel te hebben mensen echt te hebben geholpen," vertelt Pim.

En verder
"Mijn collega’s zouden mij omschrijven als een enthousiaste en pragmatische persoon. Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd om met stressvolle situaties om te gaan en om goed samen te werken met andere specialismen. Als het om werkinzet gaat ben ik een doorzetter. Daarbij komt dat ik tijdens het organiseren van evenementen en het sporten in teamverband geleerd heb om samen mooie resultaten te behalen, maar ook met teleurstellingen om te gaan."

Werkt in