dhr. P.A. Ramsodit

Anesthesioloog

Pascal Ramsodit is aan de Universiteit van Amsterdam opgeleid tot basisarts, waar hij in 2006 afstudeerde. In 2017 studeerde hij af als anesthesiologie-pijnbestrijder aan het Sint Antonius Ziekenhuis (Nieuwegein). Daarna heeft Pascal in Toronto gedurende een jaar een fellowship regionale anesthesie en acute pijn gevolgd. In augustus 2018 trad hij toe tot de vakgroep anesthesiologie van ons ziekenhuis.

dhr. P.A. Ramsodit

Zijn specifieke vaardigheden zijn echo-geleide loco-regionale technieken, chronische pijn en palliatieve zorg.
 
Vertrouwen
Pascal vertelt: "Het mooiste van anesthesiologie vind ik het sociale aspect van het vak. Het is belangrijk het vertrouwen van de patiënt te winnen. Vaak heb ik daarvoor maar vijf minuten, voorafgaand aan een operatie of een andere ingreep. Bij de chronische pijn heb ik meer tijd om mij te verdiepen in de patiënt en is naast behandelen en begeleiding, communicatie ook erg belangrijk."

Denken en handelen
"Daarnaast," vervolgt hij, "is er binnen de anesthesiologie en pijnbestrijding een goede balans tussen denken en handelen en zet je een behandeling in die resultaatgericht is. De combinatie tussen een groep leuke, ambitieuze collega's, die goede zorg leveren in een ziekenhuis met een breed chirurgisch palet."
 
En verder
Naast mijn werk zoek ik ontspanning in koken, sporten en reizen.

Werkt in