mw. L. Hendriks

mw. L. Hendriks

Gynaecoloog

Linda Hendriks is in 2007 afgestudeerd als basisarts aan het VUmc. In 2018 studeerde ze af als gynaecoloog. Haar specialisaties zijn obstetrie en fertiliteit.

Gevraagd naar meer informatie over haar specifieke vaardigheden, vertelt Linda: "Momenteel werk ik als algemeen gynaecoloog. Een van mijn specialiteiten zijn acute verloskunde trainingen en onderwijs. De uitdaging om een team te trainen en de samenwerking te optimaliseren door bijv CRM en SBAR te gebruiken geeft me veel plezier. Daarnaast heb ik zorg voor psychisch kwetsbare en sociaal zwakkere zwangeren. "

Compleet
"De balans tussen nieuw leven en tevens de vrouw op haar kwetsbaarst vraagt om goede communicatie en respect. Die uitdaging in combinatie met de diagnostiek en behandeling zodat je binnen je eigen vak van klacht tot behandeling kan afronden maakt voor mij het vak het compleet."

Welkom
De kleinschaligheid, de korte lijnen van een regionaal ziekenhuis hebben haar voorkeur. "De mentaliteit van deze regio past goed bij mij. Het ziekenhuis geeft me een vriendelijke indruk, ik voel me welkom, en er zijn korte lijnen en een enthousiast team." Ze voegt eraan toe: "Als ik aan het einde van de dag naar huis kan en alle patiënten naar tevredenheid heb kunnen helpen, dan heb ik lekker gewerkt."

En verder
Linda sport in haar vrije tijd graag of ze gaat op pad met haar dochter.

Werkt in