dhr. dr. R.J. Hillen

dhr. dr. R.J. Hillen

Orthopedisch chirurg - traumatoloog

Robert Jan Hillen is vanaf juli 2010 werkzaam op locatie Purmerend. Hij studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. De algemeen chirurgische vooropleiding volgde hij in het diaconessenziekenhuis te Utrecht. De verdere specialisatie tot orthopaedisch chirurg werd gevolgd in het MCA te Alkmaar en het VU medisch centrum te Amsterdam.

In 2020 promoveerde hij op zijn onderzoek naar restverschijnselen na sleutelbeen fracturen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Daarnaast heeft R.J. Hillen nog een fellowship / training gedaan in schouder- en elleboogchirurgie in het Amphiaziekenhuis te Breda en heeft hij gewerkt als chef de clinique in het AMC te Amsterdam.

Naast de algemene orthopedie heeft hij zich ook verdiept en bekwaamd in de traumatologie en heeft daarover verschillende artikelen gepubliceerd.

Robert jan is lid van de Nederlandse Orthopaedische vereniging, de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie, de Nederlandse Vereniging voor Orthopaedische Traumatologie, de European Society for Surgery of the Shoulder and Elbow en lid van de werkgroep schouder van de Nederlandse orthopedie vereniging.

Afdeling
Werkt in