Mw. L.W. Schieven

mw. L.W. Schieven

Uroloog

Louise Schieven heeft van 1997 tot 2005 geneeskunde in Groningen gestudeerd. In 2016 heeft ze haar opleiding tot uroloog afgerond. Ze is vooral geïnteresseerd in de endo-urologie en scrotale chirurgie.

Het vak van uroloog heeft haar altijd al getrokken. Louise vertelt: "Het is een leuk, overzichtelijk, chirurgisch vak met veel leuke collega's ;-) Ik woon in Amsterdam en wilde graag 'in de buurt' werken. Gelukkig kwam in het Westfriesgasthuis een vacature vrij. Ik vind de mensen hier heel vriendelijk en behulpzaam, en het is een mooi ziekenhuis."

Blije patiënten
"Als ik niets over het hoofd heb gezien, ik interessante mensen op mijn spreekuur heb gehad, mijn operaties goed gingen, patiënten blij zijn... en er ook nog een beetje gelachen is, dán is mijn dag goed," lacht Louise.

En verder
"Ik kom oorspronkelijk uit de Achterhoek, waar ik ben opgegroeid met een zus, een broertje en een zusje. Daarna heb ik 15 jaar in Groningen gewoond voor studie en later werk/opleiding. Voor de liefde ben ik in 2013 naar Amsterdam verhuisd. Ik woon samen met mijn vriend en twee dochters. Ik houd van lekker koken en kinderkleding naaien."

Werkt in