SEH locatie Purmerend weer open

foto buitenkant spoedpost

Update 30 oktober 19.30 uur:

Spoedeisende hulp in Purmerend weer open.
De werkzaamheden voor dit weekend zijn met goed gevolg afgerond.

Eerdere berichtgeving:

In het weekend van 29 en 30 oktober 2022, en de daaropvolgende zaterdagen 5, 12 en 19 november vindt regulier onderhoud plaats aan het datanetwerk van het ziekenhuis op locatie Purmerend. Het gaat om geplande werkzaamheden die zorgvuldig zijn voorbereid. Er zijn maatregelen genomen om de veiligheid en continuïteit van zorg te kunnen In het weekend van 29 en 30 oktober raken deze werkzaamheden de Spoedeisende hulp op locatie Purmerend. De huisartsenpost blijft gewoon open en vangt, net als altijd, de patiënten op. Kom niet onaangekondigd naar de Spoedpost, maar bel - ook bij spoed - altijd vooraf met (0299) 31 32 33.

Als op de huisartsenpost blijkt dat (aanvullend) onderzoek nodig is, worden patiënten vanaf de huisartsenpost naar onze locatie in Hoorn verwezen of indien nodig naar een ander ziekenhuis vervoerd. Hierover hebben wij goede afspraken gemaakt met omliggende ziekenhuizen en ambulancediensten.

Wij begrijpen dat dit niet ideaal is en hopen op begrip hiervoor.
Als de werkzaamheden verlopen zoals gepland, gaat de Spoedeisende hulp zondagavond vanaf 18.00 uur weer open. 

Voor patiënten in de kliniek en voor onze locaties Hoorn, Enkhuizen en Volendam hebben deze werkzaamheden geen invloed.  De werkzaamheden aan ons datanetwerk zijn nodig om goed voorbereid te zijn op toekomstige ICT-ontwikkelingen en blijvend goede zorg te bieden.

Let op! t/m 22 december: Hinder door werkzaamheden bij de hoofdingang Dijklander Ziekenhuis Purmerend

Lees meer