Kapsalon

In het Dijklander Ziekenhuis is zowel op locatie Hoorn als locatie Purmerend een kapsalon gevestigd. Hieronder leest u meer informatie over de openingstijden.

Kapsalon in Hoorn

De kapsalon op locatie Hoorn bevindt zich in de centrale hal van het ziekenhuis, naast 't Boetje. Het complete programma van haarbehandelingen wordt aangeboden. Knippen, föhnen, verven en stylen, het kan allemaal. En iedereen is welkom: patiënten, medewerkers, bezoekers en trouwe klanten van Hairfun.

Als extra service hebben vier hairstylisten van Hairfun zich onlangs gespecialiseerd tot 'Gecertificeerd Haarwerker'. Dankzij deze opleiding kunnen zij alle mensen, die tijdelijk of permanent door ziekte hun haar verliezen, optimaal begeleiden en adviseren. Tijdens zo'n adviesgesprek worden alle mogelijkheden omtrent de haarstukken met de cliënt besproken. Zo kan de cliënt tussen synthetisch en echt haar kiezen en worden er ook modieuze caps, tulbanden en hoofddoeken aangeboden. Daarvoor is in de kapsalon een aparte ruimte ingericht. Hairfun heeft zorgcontracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars, zodat ook veel van deze behandelingen (deels) worden vergoed .

Openingstijden

Dinsdag, donderdag en vrijdag: 9.00 - 17.30 uur.
U kunt even binnen lopen of bellen voor het maken van een afspraak via 0229 - 230 170.

Kapsalon in Purmerend

In Purmerend bevindt zich op afdeling A3 (3e etage) van het ziekenhuis een kapsalon. U bent van harte welkom en kunt bellen of langskomen voor het maken van een afspraak.

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag: 9.30 tot 15.00 uur. Vrijdag van 09.30 - 13.00 uur.
Voor afspraken belt u het telefoonnummer  0299 - 457 698.