Kapsalon

In het Dijklander Ziekenhuis is zowel op locatie Hoorn als locatie Purmerend een kapsalon gevestigd. Hieronder leest u meer informatie over de openingstijden.

Kapsalon in Hoorn

De kapsalon op locatie Hoorn bevindt zich in de centrale hal van het ziekenhuis, naast 't Boetje. Het complete programma van haarbehandelingen wordt aangeboden. Knippen, föhnen, verven en stylen, het kan allemaal. En iedereen is welkom: patiënten, medewerkers, bezoekers en trouwe klanten van Hairfun.

Als extra service hebben vier hairstylisten van Hairfun zich onlangs gespecialiseerd tot 'Gecertificeerd Haarwerker'. Dankzij deze opleiding kunnen zij alle mensen, die tijdelijk of permanent door ziekte hun haar verliezen, optimaal begeleiden en adviseren. Tijdens zo'n adviesgesprek worden alle mogelijkheden omtrent de haarstukken met de cliënt besproken. Zo kan de cliënt tussen synthetisch en echt haar kiezen en worden er ook modieuze caps, tulbanden en hoofddoeken aangeboden. Daarvoor is in de kapsalon een aparte ruimte ingericht. Hairfun heeft zorgcontracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars, zodat ook veel van deze behandelingen (deels) worden vergoed .

Openingstijden

Dinsdag, donderdag en vrijdag: 9.00-17.30 uur.

U kunt even binnen lopen of bellen voor het maken van een afspraak via 0229 - 230 170.

Kapsalon in Purmerend

In Purmerend bevindt zich eveneens in de centrale hal van het ziekenhuis een kapsalon. Deze is in eerste instantie bestemd voor patiënten. De kapster kan ook bij u op de afdeling komen.

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 9.30 tot 15.00 uur.
Voor afspraken belt u intern het telefoonnummer 7698.