De patient journey app

Voor een aantal behandelingen biedt het Dijklander Ziekenhuis u de patient journey app aan. Deze app begeleidt u door uw zorgtraject.

Wat doet de app?

De patient journey app geeft u alle relevante informatie over uw behandeling (of de behandeling van uw kind of naaste) in ons ziekenhuis. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden afhankelijk van uw fase van de behandeling. Het voordeel van deze app is dat u automatisch berichten en herinneringen krijgt op momenten die tijdens de behandeling voor u van belang zijn en u informatie op elk gewenst moment kunt teruglezen.

Overzicht behandelingen

De patient journey app kan op dit moment worden ingezet bij de volgende behandelingen:

Orthopedie:

 • Knieprothese
 • Heupprothese

Hoe werkt het?

Download de app op uw tablet of smartphone. U kunt de app downloaden in de App Store Ga naar de App Store / Google Play en zoek naar 'De Patiënt Journey App'

 1. Download de app
 2. Accepteer de push notificaties
 3. Zoek naar ‘Dijklander Ziekenhuis’
 4. Selecteer vervolgens uw behandeling en voer de datum van de behandeling* in (als u deze al weet).
 5. Druk op de knop 'Start' en alle voor u relevante informatie is direct zichtbaar op uw tijdlijn.

* De behandeldatum is altijd aan te passen. Druk hiervoor op 'Instellingen' rechtsonder in de app. Het is belangrijk de behandeldatum in te vullen zodra deze bekend is. U krijgt dan namelijk de herinneringen voor uw behandeling op de juiste tijd.

Meer informatie over het downloaden van de Patiënt Journey App vindt u hier

Overige instellingen van de app

Rechts onderin uw scherm klikt u op het tandwiel icoon om de instellingen van de app aan te passen.

 • Bij 'Behandeling' selecteert u uw behandeling. De app opent altijd met de behandeling die u als laatste geselecteerd heeft.
 • Bij 'Gebeurtenis' voert u de datum van uw behandeling in, zodra u deze weet.
 • Bij 'Notificaties' kunt u de push notificaties uit- of aanzetten. Laat deze aanstaan als u de herinneringen op de juiste tijd wilt ontvangen.
 • Bij 'Lettergrootte' kunt u kiezen voor een normaal of groot lettertype.
 • Bij 'Overig' kunt u de 'Algemene Voorwaarden' voor het gebruik van de app lezen en bij 'Over de app' vindt u technische informatie over de app.

Contactinformatie

Onderin uw telefoonscherm kunt u contact aanklikken. U vindt hier de contactgegevens van de afdeling waar u onder behandeling bent.