J.P. Ho foto

dhr. J.P.T.F. Ho

MKA-chirurg

Jean-Pierre Ho is in 2008 afgestudeerd als tandarts en in 2013 als basisarts, beide keren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd in de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam welke hij heeft afgerond in 2017.

Gevarieerd werkterrein
Jean-Pierre vertelt: "Het mooie van MKA-chirurgie vind ik dat je een van de meest opvallende delen van het lichaam mag beschouwen tot jouw werkterrein. Het is verder een gevarieerd vak, waarbij je werkzaam bent met de harde structuren maar ook de weke delen. De patiënten bestaan zowel uit jonge kinderen als ouderen op leeftijd. Op het ene moment ga je om met kerngezonde patiënten die bv. voor een verstandkiesverwijdering komen of voor het plaatsen van een implantaat en op een ander moment bekommer je om een zieke patiënt die een hals infectie heeft opgelopen."
 
Breed pallet
Hij heeft als MKA-chirurg juist voor het Dijklander Ziekenhuis gekozen. "Het team van MKA-chirurgen levert een breed pallet aan MKA-chirurgische zorg. Van het verwijderen van wortelresten of kiezen tot aan complexe aangezichtsfracturen en hoofd-hals oncologie. Met veel enthousiasme kijk ik ernaar uit om er een steentje aan bij te dragen en deel uit te maken van een leuke groep MKA-chirurgen.

Benaderbaar
Jean-Pierre houdt ervan te werken met vriendelijke medewerkers in een prettige sfeer. "Ik functioneer goed in teamverband en ik ben makkelijk te benaderen voor patiënten."

Hoogstaand
"Iedere dag is een uitdaging, maar aan het eind van de dag heb ik altijd het gevoel dat wij als team (de artsen, verpleegkundigen en alle ondersteunenden op de afdeling) kwalitatief hoogstaande zorg hebben geleverd met een persoonlijk tintje."

Werkt in