KNO-arts Roel Henneman

dhr. R. Henneman

KNO-arts

Roel Henneman studeerde in 2012 in Groningen af als basisarts. Daarna specialiseerde hij zich in Utrecht in de KNO-heelkunde, waar hij in 2019 afstudeerde. Hij is breed opgeleid tot een allround

KNO-arts. In Purmerend houdt hij zich onder meer bezig met slaapapneu en stembanden.

Belangrijke zintuigen
Roel koos onder meer voor de KNO, omdat het vakgebied veelzijdig is. “Wij zien bijvoorbeeld veel verschillende patiënten, van zeer jong tot heel oud. Ook de combinatie van eigen onderzoek, behandeling op de polikliniek en opereren geeft een leuke afwisseling. Verder houden wij ons bezig met zintuigen die in het dagelijks leven een grote rol spelen. Daardoor kunnen we dankbaar werk verrichten.”

Veel kennis en kunde in huis
Roel werkt met plezier in het Dijklander Ziekenhuis. “Het is een mooi ziekenhuis met veel kennis en kunde in huis. Er heerst ook een open sfeer waarin het goed samenwerken is. Daarnaast houd ik van de Noord-Hollandse mentaliteit. Ik heb een goede werkdag gehad als zowel mijn patiënten als ik tevreden naar huis gaan. Maar ik vind het ook erg belangrijk dat wij met het hele team een goede én gezellige samenwerking hebben gehad!”

En verder?
Roel woont met zijn gezin in Amsterdam. Over zijn vrijetijdsbesteding vertelt hij: “Ik houd van buiten sporten en ga graag op wintersport.”

Werkt in