E. Meiring

mw. E. Meiring

Senior IVF-analist

Elizabeth (Libby) Meiring heeft haar Master of Science in Embryologie en volgde een tweejarig opleidingstraject als embryoloog in Zuid Afrika. 

Libby: 'Ik heb een tweelingzus en zolang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in vruchtbaarheid. Ik hou van biologie en wetenschap. Mijn zus is als geneticus gaan werken en ik als embryoloog. Ik hou ervan hoe praktisch mijn dagelijkse werk is en om alle procedures in het laboratorium uit te voeren. Het geeft me veel voldoening. Ik wil graag mensen helpen en een positief verschil in iemands leven maken. Het team van het Centrum voor kinderwens is heel divers. Iedereen neemt z'n eigen kennis en ervaring mee en dat verrijkt verschillende procedures en resultaten.
Wij komen uit Zuid-Afrika waar we Afrikaans spreken waarvan de woordenschat vergelijkbaar is met het Nederlands. Mijn ouders hebben een boerderij met citrusvruchten (sinaasappelen, citroenen, mandarijnen). Ik vond het heel leuk om op te groeien op een boerderij waar je zoveel vrijheid, ruimte en groen hebt.'

Werkt in