dhr. J. Winkelhagen

dhr. J. Winkelhagen

Chirurg

Jasper (1972) is sinds 2009 als traumachirurg werkzaam. Hij is opgeleid in het AMC (Amsterdam), het Gelre Ziekenhuis (Apeldoorn), het St. Antoniusziekenhuis (Nieuwegein) en het UMC (Utrecht). Dankzij deze afwisseling in opleidingsplekken heeft hij verschillende leermeesters gehad. Sinds 2011 werkt hij op locatie Hoorn.

Op z'n twintigste wist Jasper Winkelhagen dat hij chirurg wilde worden, op z'n veertigste was het eindelijk zo ver. "Het duurt dus wel een tijd voordat je eindelijk chirurg bent, maar de opleiding duurt natuurlijk niet voor niets zo lang. Je werkt tenslotte met het kostbaarste wat er is: een mensenleven."

Ongevalschirurgie
Jasper is gespecialiseerd in ongevalschirurgie. "Ik vind het mooi en dankbaar werk om mensen weer op de been kan helpen die door een ongeluk ernstig letsel hebben opgelopen."

Opleiding
Hij vindt het een meerwaarde dat locatie Hoorn een opleidingsziekenhuis is. "Het geeft mij de kans om anderen te coachen en vaardigheden bij te brengen. Bovendien houdt het je scherp, want de studenten zijn slim, kritisch en leergierig."

En verder
Van nature is hij vrolijk en positief ingesteld. Zijn enthousiasme en gedrevenheid maken hem tot een chirurg die altijd het beste resultaat wil behalen.

Afdeling
Werkt in