dhr. T. Boeije

dhr. T. Boeije

SEH-arts

Tom Boeije is in het AMC en de Universiteit van Amsterdam opgeleid tot basisarts. Hij specialiseerde zich in de Spoedeisende Geneeskunde waarin hij in 2007 afstudeerde. Zijn medische specifieke vaardigheden liggen op het gebied van onder meer point-of-care-echografie. Daarnaast is hij opleider en wetenschapscoördinator, waarbij zijn kracht mede ligt in management en cijfermatige analyse.

Tom, een ervaren Spoedeisende Hulp (SEH) arts, blijft gepassioneerd over zijn keuze voor dit veeleisende vakgebied. Hij benadrukt het intense contact met diverse patiënten van alle leeftijden, elk met een unieke medische situatie. "Geen twee personen en geen twee medische scenario's zijn hetzelfde," merkt hij op. "Aan het einde van mijn dienst kijk ik met tevredenheid terug, wetende dat ik de tijd heb genomen om elke patiënt de zorg te bieden die ze verdienen."

Als een pionier, de eerste SEH-arts in het toenmalige Westfriesgasthuis, heeft hij een essentiële rol gespeeld bij de ontwikkeling van de moderne SEH, onze erkenning van de medisch specialistische opleiding Spoedeisende Geneeskunde en de inmiddels onmisbare rol van de SEH-arts. Het persoonlijke contact met de patiënten tijdens de zorgverlening is wat hem het meest aanspreekt. Hij heeft een speciale passie voor point-of-care-echografie, faciliteren van wetenschappelijk onderzoek, integratie van AI in de zorg en het coachen van (jonge) collega's.

Het Dijklander Ziekenhuis vervult een cruciale rol in een uitgestrekte regio, waarbij een groot aantal mensen afhankelijk is van de Spoedeisende Hulp voor alle soorten spoedzorg.

Werkt in