Tips & complimenten

In het Dijklander Ziekenhuis draait het niet alleen om de vraag ‘wat is er met u’ maar ook om ‘wat is voor u belangrijk?’ Wij willen onze patiënten écht begrijpen. Daarom is uw ervaring belangrijk voor ons. Wij zijn pas tevreden over onze zorgverlening wanneer ú dat ook bent.

Uw ervaring delen

Wij horen graag van u wat u prettig vond tijdens uw bezoek of verblijf in het ziekenhuis en ook als u niet tevreden bent over een bepaald aspect van uw behandeling of verblijf in het Dijklander Ziekenhuis vinden wij het waardevol als u dit aan ons meldt. 
Hier kunt u al uw ervaringen kwijt kunt, zowel positieve als negatieve ervaringen. Met uw inbreng helpt u ons onze zorgverlening te verbeteren. Ook kunt u door het scannen van de QR-code die op strategische punten in het ziekenhuis hangt uw reactie achterlaten. De vragenlijst is anoniem. Dank u wel!

Tip of compliment doorgeven

Heeft u een idee voor verbetering? Of wilt u een afdeling of behandelaar een compliment geven? U kunt daarvoor gebruik maken van ons contactformulier. Ook bent u altijd welkom om uw ervaring met ons te delen. Dat kan ook bij ons Bureau Zorgervaring.

Zorgkaart Nederland Score

Contactformulier