Voorlichtingsavond over artrose van heup en knie - vol!

wo 10 juli
18:45 - 20:45 Uur

De vakgroep orthopedie van het Dijklander Ziekenhuis verzorgt op woensdag 10 juli weer een voorlichtingsavond in Hoorn over artrose (slijtage) van de heup en knie. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die meer willen weten over artrose en de behandelingsmogelijkheden.

Artrose knie

Artrose
Artrose is een aandoening van de gewrichten waarbij het kraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en dunner en zachter wordt. Dit proces kan in alle gewrichten optreden, maar er zijn gewrichten waarin het vaker voorkomt, zoals de knie en heup. Orthopedisch chirurg Eric Kraaneveld legt uit: “Artrose zorgt voor pijnlijke, stijve gewrichten. Soms zijn de klachten zo erg dat mensen er door gehinderd worden in hun dagelijks leven. Helaas is artrose niet te genezen, maar het kan wel behandeld worden. Tijdens de voorlichtingsavond gaan we daar verder op in.”

Programma
De avond is op woensdag 10 juli in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn en duurt van 19.00 tot 20.45 uur. Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom in het personeelsrestaurant. Naast de orthopedisch chirurg is ook de fysiotherapeut aanwezig om een presentatie te geven en uw vragen te beantwoorden. De toegang is gratis.

Aanmelden
De avond is volgeboekt. Houd de website in de gaten voor een nieuwe datum.